23 martie 2011

Weekend-ul

Dupa ce o saptamana intreaga alergi incolo-incoace cu liste '' De facut..'', cu plase pline de cumparaturi, cu proiecte de realizat de la serviciu, de acasa, vine in sfarsit si weekendul. Oh, cu cat dor e asteptat uneori ( sau mai des). Si cat de repede trece!

Daca nu ai avut norocul sa prinzi ceva timp '' liber'' pana sambata, inseamna ca sambata e zi de curatenie, spalat, gatit si printre picaturi zi pentru alte activitati.

Eu incep ''smotruiala'' de vineri seara, o termin sambata pana la pranz. Ca sa ne incadram, implic activ si ceilalti membri ai familiei, chiar daca uneori mai carcotesc referitor la calitatea stergerii prafului sau spalarii vaselor de ceilalti. Nu, nu e o placere pentru nimeni, dar stim toti trei ca trebuie sa o facem si ne conformam. Si e si mai vesel in echipa, nu?

Iar de la pranz incolo incercam sa gasim activitati de desfasurat in familie.  O sa incerc sa scriu periodic, ce facem in weekend, poate se mai inspira cineva.

E adevarat ca uneori, copilul isi doreste sa petreaca we la bunici si atunci e relaxare totala: nu vreau sa ies, nu vreau sa merg nicaieri. Sa stam in casa, la cald ( inca e frig) si sa savuram micile noastre placeri: filme, carti, salate facute in fuga..
 Iarna recunosc ca nu prea iesim afara, iar la zapada, cu saniuta am fost doar o data. Na, nu ne impacam cu frigul.

Dar, chiar daca sta la bunici,de multe ori o luam si mergem la teatru.

Weekendul 26-27 martie 2011.
Pentru ca spectacolele de la Tandarica le-am vazut cam pe toate ( unele si de 3 ori), acuma suntem fani Trupa Zurli. 

Spectacolele lor sunt in mare parte povesti clasice adaptate si prezentate cu atata pasiune si har incat, ne fascineaza si pe noi ca si adulti. Nu mai zic de Amelia, care le asteapta cu nerabdare si framantare.

Deci, weekendul acesta, planificam sa mergem la Sun Plaza, sambata la ora 11.00 la spectacolul '' Alba ca Zapada'' . Iar duminica am vrea sa mergem la '' Punguta cu doi bani'' de la ora 11.00 in Sun Plaza, dar si la  '' Tiribam-Tiribum'' de la ora 18.00, la Tandarica. 
Vi le recomandam cu caldura. Daca pe primele doua, inca nu le-am vazut in varianta '' Zurli'', la Tiribam-Tiribum am mai fost o data. Am cumparat si cd-ul cu spectacolul inregistrat. Il stim pe de rost, il folosim si cand suntem vesele si cand avem febra( si vorbesc serios aici, la 39.3 Amelia canta '' sunt o vrajitoare...'')
Ce sa mai incolo-incoace, totul e mai usor si mai nostim cand spunem '' tiribam-tiribum...''  :) iar cu trupa Zurli ziua devine mai frumoasa si mai vesela, iar weekendul trece cu buna dispozitie.

Eu personal, mai vreau sa merg  sambata la  Organic Fest din Sun Plaza si duminica la Targul de primavara Raw Vegan din Rin Grand Hotel.

Iar Amelia mai are o zi de nastere, sambata la ora 12.00. Sa vedem cum le reusim pe toate. Va voi tine la curent.  :)

Voi ce faceti in we?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu