10 aprilie 2009

Iar Dumnezeu a iubit-o mai mult decat noi toti care ne rugam pentru ea, mai mult decat o lume intreaga... si a luat-o la el..

Nu i-am vorbit niciodata, nici macar nu am avut putere sa ii scriu, desi abia asteptam mereu sa aflu vesti despre ea.. nu ma cunostea si nici nu am cunoscut-o in realitate, dar am iubit-o atat de mult.. atat de mult...

Nu i-am auzit niciodata glasciorul, dar ochii ei mari si patrunzatori mi-au intrat in suflet pentru o viata intreaga si mi-au vorbit din poze mai mult decat o suta de cuvinte..

M-am rugat din tot sufletul pentru o minune, Doamne, cat m-am rugat.. am sperat pana in ultima clipa.. eram sigura ca Dumnezeu va auzi rugaciunile a mii de oameni indragostiti de ea... eram sigura..

...nu pot crede ca nu mai e

Emma a fost o minune, Emma a lasat ceva special in inimile fiecaruia dintre noi, a lasat atata iubire incat ne va ajunge tuturor pentru o viata, a lasat atata ambitie si optimism, incat in numele ei, trebuie sa luptam mereu fara oprire.

Emma ESTE Iubire!

2 comentarii:

 1. Si astazi plang in continuare.. Iar mesajul Aidei, mama luptatoare, care ar fi murit pentru Emma, care ar fi facut orice, oricand si oriunde.. mesajul ei m-a ravasit. Doamne, cate durere...
  http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=135781&REPLY_ID=4755326

  RăspundețiȘtergere
 2. O pilda
  Unei doamne i-a murit unicul copil. Intr-o zi, s-a intalnit cu o femeie simpla, care avea patru copii. Femeia era in doliu pentru ca ii murise unul dintre fii.

  Cea careia ii murise unicul fiu i-a zis celeilalte: "Nu ai dreptul sa plangi, tu mai ai trei copii".

  La care, femeia simpla i-a raspuns foarte intelept:

  "Sigur ca plang si ma intristez, caci eu nu sunt mama a patru copii, ci mama de patru ori!"

  Asa si Maica Domnului, este mama pentru fiecare in parte, sufera si se bucura cu fiecare dreptmaritor".

  RăspundețiȘtergere