27 mai 2009

Amelia a inceput sa deseneze


“Articol participant la concursul de 1 iunie organizat de Ziarul Copiilor si Babydex cu sprijinul Adiadesign, Piciulici, Editurii “Cartea Copiilor” si scriitoarei Zully Mustafa“

Stiu ca nu sunt un blogger( sau bloggerita, cum i-o zice :d) exemplar sa scriu regulat pe-aici.
O sa incerc sa imi repar greseala si sa trec pe-aici mai des( desi timpul asta nu ne ajunge niciodata)

Deocamdata incerc sa particip la un concurs cu un desen de-al Ameliei. Sper sa fie cu succes. Stiu ca desenul nu e o mare arta, ca unii copii deseneaza mult mai bine, dar pentru mine, a fost o realizare a ei. O realizare pentru ca pana in acel moment refuza sa deseneze ceva daca nu ii iesea perfect.
De aceea, acuma cand a inceput sa deseneze si inca si cu detalii, am hotarat ca merita sa fie apreciata si incurajata. In conceptia ei desenul reprezinta: bunicii( am verificat pe verso ca incurcasem io initial :d) intr-o zi de.. intr-o zi nu stiu care :d.. sus sunt norii, ploaia si soarele, jos: iarba si florile care cresc de la ploaie si soare... si melcii care ies dupa ploaie.. Bunicul e cel cu trei picioare :)) ( nu ma intrebati de ce :d) si Bunica e cum ar veni, in rochie.

Nu a vrut sa deseneze cu culori, dar am fost bucuroasa sa il pastrez si asa facut cu pixul. De la acest desen, a tot continuat sa ne picteze, pe noi, pe bunici, pe prietni, etc si bineinteles fiecare desen tot mai interesant. Dar pe acesta il apreciez cel mai mult.

2 comentarii:

  1. lilia, e in regula, am acceptat comentariile, wordpressu' le trecuse la spam ptr. ca aparea un link in loc de numele persoanei care comenteaza(cred). multumim pentru participare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Salut, va invitam sa sustineti un proiect cultural pentru copii.

    E vorba de un site de carti gratuite in format electronic, care se pot printa cu o imprimanta obisnuita si capsa cu un capsator de birou.

    Obtineti astfel o colectie intreaga de povesti frumoase. Textele si ilustratiile sunt puse la dispozitie de scriitori, traducatori si ilustratori care demonstreaza ca pot face si ceva din suflet, nu doar pentru bani.

    Va rugam sa ne vizitati siteul si sa ne sprijiniti descarcand povesti. Ne gasiti pe siteul www.povestealuijester.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere